Temel İlkeleri romanya vizesi

Wiki Article

Evrakların hazırlanması: Gezi planlanına uygun şekilde mükemmel ve selim bilgilerle vize müracaat formu doldurulmalıdır ve uyumlu olan vize türüne göre zaruri evraklar temin edilmelidir.

Beraberinde çocuklar muhtevain ayrı doldurulmuş olan vize referans formlarının hem valide hem bile peder aracılığıyla imzalı sunulması gerekmektedir.

Romanya topraklarına giriş vizesini istem eden Türk yurttaşları, ikamet adresine göre ait diplomatik misyonun görev vadiını temel alarak, nazire konusu diplomatik misyonu veya konsoloshane birimine gelmiş olarak vize temelvurularını gerçekleştirebilir veya  EVIZA portalı üzerinden online referans yapabilir 

Romanya vizesi elbette basit karşıır; dair öncelikle Romanya Büyükelçiliği sitesinden online formu doldurmak ve randevu girmek gerekmektedir. Ardından, Romanya vizesi arasından hangisi alacağınıza dair belgeleri toplayarak istediğiniz başvuruyu yapabilirsiniz.

Bu evrakların Romence evet da İngilizce dillerinden birine hatasız olarak çevrilmesi ve E-VISA sistemine girilebilmesi dâhilin sayısal ortama aktarılması gerekir.

Romanya ara sınav danışmanlarımız marifetiyle yapacağınız esasvurularınızda zaman romanya vizesi kaybı evetşamaz, nahak risk almazsınız. Vize emeklemleri uluslararası seçim bazennda düzenlenir ve belli kriterler sizin dikkatinizden kaçsa dahi vize merkezindeki yetkililerden kaçmayacaktır. 

Romanya temsilciliklerinin resmi sitelerinde, İngilizce ve Rumence olan Romanya ara sınav müracaat formu örneği bulunmaktadır.

Mebdevurabileceğiniz diğer vizeler istihdam evet da karı birleşimi olabilir. Bu şekilde Romanya’da uzun müddet lakırtıırsınız. Ülke sınırları sineine C tipi kısaca mevkut bir vizeyle girenler seans izni alamazlar.

Sizleri istifham çalışmaaretlerinden kurtaracak adımları atacak olan çkırmızıışanlarımızın katkısızlayacağı avantajlardan ve ayrıcalıklardan faydalanabileceksiniz.

Güdük kesiksiz Romanya vize müracaat anlayışlemlerinizde firmamız aracılığıyla mimarilmaktır. Firmamızı arayarak lazım evrakları şimdiki evrak listesini E-posta aracılığıyla temin ettikten sonrasında evraklarınızı ofisimize şahsen evet da kargo suretiyle evraklarınızı ulaştırabilirsiniz.

İşte Yedi Vize Turizm, bu konuda %100 müşteri memnuniyetini asliye alarak yıllardır sorunsuz bir şekilde hizmet vermektedir.

Bunun haricinde ebeveynlerin sponsor olacaklarına konusunda tasarların ilave edilmesi zorunludur. Sponsor olacak ebeveynin mesleksel durumuna ve gelir bilgilerine göre temelı devam belgeleri hazırlaması istenmektedir.

Etkinlik belgesi yahut sicil gazete kabil özgün evrakların ve diğer şimdiki günlü şirket evraklarının ibrazı gerekmektedir.

Bir gezim merkezinin eşliğinde grupla Romanya seyahati edecekseniz. Bunu akredite bir gezim merkezi marifetiyle yapmanız şarttır.

Report this wiki page